Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Dvokrilna garažna vrata | Skupina Hanus

Dvokrilna garažna vrata

Krilna garažna vrata

Osnovne značilnosti dvokrilnih garažnih vrat

Dvokrilna garažna vrata veljajo za najstarejši sistem garažnih vrat. Idealna so za vse tiste, ki ste v notranjosti omejeni s prostorom ali pa vam višina ne omogoča drugih vrst garažnih vrat. Kupci se zanje običajno odločijo takrat, ko montaža drugega tipa vrat ni mogoča ali pa, ko na objektu, kjer bodo vrata montirana, ni električne energije. Prav tako so odlična rešitev za objekte brez ali z zelo malo preklade ter objekte, kjer je strop zelo nizek.

Okvir dvokrilnih vrat je izdelan iz železnih stebrov oblečenih v ALU profile, kar mu daje izredno trdnost ter dolgo življenjsko dobo. Vratna krila so izdelana iz enakih panelov kot sekcijska vrata, zato prevzamejo tudi vse njihove lastnosti. Dvokrilna vrata se lahko montirajo znotraj, zunaj ali med zidovi. Lahko se določi tip odpiranja (noter/ ven).
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.