Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Rolo garažna vrata | Skupina Hanus

Rolo garažna vrata

Barve rolo garažnih vrat, na voljo brez doplačila

Bela
Srebrna
Antracit
Rjava
Les imitacija
Les imitacija

Rolo garažna vrata - Bela RAL9016


Rolo garažna vrata so iz aluminija in so prašno barvana, kar daje vratom lastnost trajnega izdelka. Prašno barvanje omogoči debelejši nanos barve in s tem večjo trdnost izdelka.

ZnačilnostRolo garažna vrata lamela 77

Visok nivo udobja rolo garažnih vrat

Za vgradnjo potrebujete zelo malo prostora

Za vgradnjo potrebujete zelo malo prostora

Rolo garažna vrata imajo eno veliko prednost, ki nikakor ni zanemarljiva – za vgradnjo v vaši garaži potrebujejo zelo malo prostora, saj se sistem navija v zaščitno skrinjo, kar pomeni, da deluje na principu rolete. Prav zaradi tega se zanje običajno odločajo tisti, ki so s prostorom zelo omejeni. Visoko stopnjo udobja nudi tudi dejstvo, da lahko parkirate tik ob njih in da jih lahko z njimi upravljate preko daljinskega upravljalnika (v primeru izpada električne energije pa tudi ročno). Prednost rolo garažnih vrat je tudi možnost zunanje montaže. Na takšen način pridobite še nekaj dodatnih cm za parkiranje vašega avtomobila.

Parkirate lahko tik ob rolo garažnimi vrati

Z vrati lahko upravljamo preko daljinskega upravljalnika, v primeru izpada električne energije pa tudi ročno. Rolo garažna vrata lahko montiramo na notranji ali na zunanji strani. V kolikor jih montiramo na zunanji, pridobimo še nekaj dodatnih centimetrov za parkiranje avtomobila.
Parkirate lahko tik ob rolo garažnimi vrati
IZBERITE SI VRATA IN
PRIDOBITE PONUDBO
Poskrbite že danes, da bo vaša garaža lepa in učinkovita.PRIDOBITE PONUDBO Pridobite ponudbo

Visokokakovostna vodila lastnega razvoja

Dodatno smo razvili popolnoma nov sistem vodil, ki lahko vetrni razred garažnih vrat povečajo za dva razreda! To smo dosegli s pomočjo protivetrnih zaključkov za lamele, ki jih ob nakupu garažnih vrat lahko dodatno naročite. Ko rolo garažna vrata sidrajo v teh vodilih, je praktično nemogoče, da jih veter spravi iz vodil.

Visokokakovostna vodila lastnega razvoja

Izredno kakovostne in izolativne lamele

Rolo vrata so sestavljena iz aluminijastih lamel dimenzije 77 in 100 milimetrov, elektromotorja s pripadajočo elektroniko, aluminijastih vodil in iz aluminijastega pokrova.
Prednost aluminijastih lamel je, da so odporne proti koroziji. Polnjene so s poliuretansko peno, ki je odporna na vse vremenske razmere.

Tudi vodila so aluminijasta. Po želji, v kolikor izberemo varianto Premium, so ji dodane protivetrne zanke, ki preprečujejo zdrs lamel iz vodil.

Rolo vrata so sestavljena iz aluminijastih lamel

Za boljše tesnenje je na spodnji strani roloja tesnilna guma, ki se prilega neravnim površinam in hkrati ne omejuje delovanje roloja. V tesnilni gumi so tudi optosenzorji, ki omogočijo, da se vrata ob naletu na oviro ustavijo.

Da v prvih krogih navijanja ne bi prišlo do poškodb na lamelah, je na prvih pet lamel dodana posebna zaščita oziroma varnostni polimki. Po želji jih lahko nalepimo čez cela rolo vrata. Ne le, da bo odpiranje tišje, tudi lamele bodo zaščitene.

Varnost rolo garažnih vrat

Varnost rolo garažnih vrat

Pri nas je varnost na prvem mestu. Vsa rolo garažna vrata so preizkušena in certificirana v skladu z visokimi varnostnimi zahtevami evropskega standarda EN13241-1.

Garažna rolo vrata so lahko opremljena s kontaktno letvijo oziroma z optosenzorjem. Gre za varnostno napravo, nameščeno v spodnji gumi, ki ob naletu na oviro avtomatsko začne dvigati vrata.

Vrata so lahko opremljena tudi s fotocelicami, ki skrbijo za avtomatično zaznavanje ovire in povraten ukaz v primeru, da vrata naletijo na oviro. Tako boste lahko brez skrbi tudi, če se bodo živali ali otroci igrali v bližini vrat. Vrata se bodo ob naletu na oviro sama dvignila nazaj. Za doplačilo je na voljo tudi izboljšana protivlomna zaščita za rolo vrata.
  • Certificirani izdelkiCERTIFICIRANI IZDELKI
  • Lastna proizvodnjaLASTNA PROIZVODNJA
  • Izdelava po meriIZDELAVA PO MERI

Različni tipi rolo garažnih vrat


STANDARDPREMIUMTHERMO
=Aluminijaste lamele višine 77 mm in debeline 19 mm, polnjeno s CFC PUR peno.=Aluminijaste lamele višine 77 mm in debeline 19 mm, polnjeno s CFC PUR peno.+Aluminijaste lamele višine 100 mm in debeline 25 mm, polnjeno s CFC PUR peno.
=Cevni motor HanusRoll z 2-letno garancijo+Cevni motor HanusRoll s 5-letno garancijo+Cevni motor HanusRoll s 5-letno garancijo
=Krmilna enota HanusControl 1 z vgrajenim stenskim stikalom za krmiljenje vrat+Krmilna enota HanusControl 5 z vgrajenim stenskim stikalom za krmiljenje vrat++Krmilna enota HanusControl 7 z vgrajenim stenskim stikalom za krmiljenje vrat
=Daljinski upravljalec RS1 (2 kosa)+Daljinski upravljalec RS5 (2 kosa)++Daljinski upravljalec RS7 (2kosa)
=Zaščitna skrinja Rolo 77 mm (pocinkana)+Zaščitna skrinja Rolo 77 mm (ALU)++Zaščitna skrinja Rolo 100 mm (ALU)
=Stranska ALU vodila z dvojnim ščetkastim tesnenjem, prašno barvana v barvi vrat+Stranska ALU vodila s štirikratnim ščetkastim tesnenjem, prašno barvana v barvi vrat+Stranska ALU vodila s štirikratnim ščetkastim tesnenjem, prašno barvana v barvi vrat
=Sistem za ročno odpiranje v primeru izpada električnega toka z ročico 150cm.=Sistem za ročno odpiranje v primeru izpada električnega toka z ročico 150cm.=Sistem za ročno odpiranje v primeru izpada električnega toka z ročico 150cm.
+Sistem mehkega prehoda lamel iz vodil v skrinjo+Sistem mehkega prehoda lamel iz vodil v skrinjo


Za več informacij o različnih o primerjavi različnih tipov rolo garažnih vrat prenesite PDF.

Primerjava rolo vrat
PRIMERJAVA ROLO VRAT

PRENESI

Rolo protivetrna zaščita
PROTIVETRNA ZAŠČITA

PRENESI
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.