Array
(
  [REDIRECT_GEOIP_ADDR] => 3.236.223.106
  [REDIRECT_GEOIP_CONTINENT_CODE] => NA
  [REDIRECT_GEOIP_COUNTRY_CODE] => US
  [REDIRECT_GEOIP_COUNTRY_NAME] => United States
  [REDIRECT_UNIQUE_ID] => ZeMCUoMepAK2IMS4YIfHIAAAAAY
  [REDIRECT_STATUS] => 200
  [GEOIP_ADDR] => 3.236.223.106
  [GEOIP_CONTINENT_CODE] => NA
  [GEOIP_COUNTRY_CODE] => US
  [GEOIP_COUNTRY_NAME] => United States
  [UNIQUE_ID] => ZeMCUoMepAK2IMS4YIfHIAAAAAY
  [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
  [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
  [HTTP_ACCEPT_LANGUAGE] => en-US,en;q=0.5
  [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => br,gzip
  [HTTP_HOST] => www.xn--garanavrata-hrc.si
  [HTTP_CONNECTION] => Keep-Alive
  [PATH] => /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin
  [SERVER_SIGNATURE] => 
  [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2.4.6 (CentOS) mpm-itk/2.4.7-04 OpenSSL/1.0.2k-fips PHP/7.4.33
  [SERVER_NAME] => www.xn--garanavrata-hrc.si
  [SERVER_ADDR] => 89.212.8.212
  [SERVER_PORT] => 80
  [REMOTE_ADDR] => 3.236.223.106
  [DOCUMENT_ROOT] => /var/www/html/vhosts/robur/hanus.si
  [REQUEST_SCHEME] => http
  [CONTEXT_PREFIX] => 
  [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /var/www/html/vhosts/robur/hanus.si
  [SERVER_ADMIN] => root@localhost
  [SCRIPT_FILENAME] => /var/www/html/vhosts/robur/hanus.si/zagon.php
  [REMOTE_PORT] => 57792
  [REDIRECT_QUERY_STRING] => section=sekcijska-garazna-vrata
  [REDIRECT_URL] => /sekcijska-garazna-vrata
  [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1
  [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1
  [REQUEST_METHOD] => GET
  [QUERY_STRING] => section=sekcijska-garazna-vrata
  [REQUEST_URI] => /sekcijska-garazna-vrata
  [SCRIPT_NAME] => /zagon.php
  [PHP_SELF] => /zagon.php
  [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1709376082.0732
  [REQUEST_TIME] => 1709376082
)
Sekcijska garažna vrata | Skupina Hanus
Galerija
Povpraševanje
Povpraševanje
Galerija

Sekcijska garažna vrataSekcijska garažna vrata veljajo za enega najbolj priljubljenih tipov garažnih vrat.

So namreč cenovno dostopna, elegantna in enostavna za uporabo. Poleg teh lastnosti imajo tudi visok nivo izolativnosti, odpirajo se hitro, predvsem pa jih je možno popolnoma prilagoditi željam vsakega posameznika - vanje lahko vgradimo okna, svetlobne lamele, lopute za živali, zračnike, osebne prehode in podobno.

Izmed vseh tipov vrat, lahko pri sekcijskih dosežemo najvišjo stopnjo izolativnosti (Thermo).


Sekcijska garažna vrata, narejena po vašem okusuPosebnost sekcijskih garažnih vrat je velik izbor barvnih kombinacij zunanjega videza panela:
Bela
Srebrna
Siva
Antracit
Rjava
Rdeča
Zelena
Les imitacija
Ral
Notranja barva vrat je standardno bela RAL 9002, opcijsko proti doplačilu tudi barvana po RAL-U na specifično zahtevo kupca.

Sekcijska garažna vrata

Prav tako lahko po želji izbiramo med različnimi motivi oziroma izgledi panelov: izgled usnja (Techanusflex), imitacija lesa (Woodgrain), gladko strukturo, strukturo z eno ali več vmesnimi črtami.


Možnosti izbire različnih površin
Možnosti izbire različnih površin


Sekcijska garažna vrata za odpiranje in zapiranje ne potrebujejo veliko prostora

Ko potrebujemo čisto malo prostora

Sekcijska garažna vrata za odpiranje in zapiranje ne potrebujejo veliko prostora, saj se pomikajo navpično navzgor. Ko dosežejo določeno višino se začnejo »lomiti« in svojo pot nadaljujejo vodoravno.

Klasična sekcijska vrata potrebujejo pod stropom približno petnajst centimetrov prostora. V kolikor je strop precej visok, se lahko vrata dvigajo tudi navpično ali pa se zapeljejo po poševnini.

Kakovostni izolirani paneli

Sekcijska garažna vrata so sestavljena iz posameznih panelov, 42 ali 62 milimetrov debelih in od 50 do 60 centimetrov visokih. Paneli so med seboj zatesnjeni s posebnim gumijastim tesnilom in oblikovani tako, da se medsebojno popolnoma prilegajo.

Paneli so optimalno izolirani, obenem pa so polnjeni s posebnim CFC polnilom, ki prenašajo ekstremne vremenske pogoje (zagotavljamo, da se vrata med temperaturami - 90 stopinj Celzija in + 80 stopinj Celzija ne poškodujejo).
Sekcijska garažna vrata- Kakovostni izolirani paneli
IZBERITE SI VRATA IN
PRIDOBITE PONUDBO
Poskrbite že danes, da bo vaša garaža lepa in učinkovita.PRIDOBITE PONUDBO Pridobite ponudboRazlične možnosti izvedb in dodatnih elementovNa voljo so različne možnosti vgradnje svetlobnih elementov in/ali osebnega prehoda. Kombinacijo postavitve si izberete po svojih željah.


Različne možnosti izvedb in dodatnih elementov


Možnost montaže svetlobnih elementov

PVC svetlobni elementi so narejeni iz dvoslojnega termopan stekla, montiramo jih glede na vaše želje – horizontalno ali vertikalno. Na voljo so tudi različne barve okvirjev in različni načini zasteklitve - mat, kristalno ali satin steklo.


Zračniki

Zračniki omogočajo prezračevanje garaže, kar znatno izboljša klimo v prostoru in preprečuje pojav plesni. Prezračevalne rešetke so prilagojene lamelam, razporeditev zračnikov pa prav tako prilagodimo glede na vaše želje in zahteve. Na voljo so v PVC in aluminijasti izvedbi.


S pomočjo Hanus konfiguratorja si sestavite svoja sekcijska garažna vrata in pridobite informativno ponudboVarnost sekcijskih garažnih vratVarnost sekcijskih garažnih vrat


Sekcijska garažna vrata so preizkušena in certificirana v skladu z visokimi varnostnimi zahtevami evropskega standarda EN13241-1.

Hanus sekcijska garažna vrata s pomočjo »hand-push« sistema nudijo ustrezno zaščito pred priprtjem in poškodbam rok ter prstov. Za dodatno varnost pred morebitnimi poškodbami pa skrbi avtomatično zaznavanje in povraten ukaz (fotocelice v motorju) v primeru, da vrata naletijo na oviro.

Fotocelice so serijsko dobavljive z elektromotorjem, za doplačilo pa jih lahko namestimo tudi na zid.

Pri klasičnih sekcijskih vratih je na vratih osebnega prehoda nameščeno še elektronsko (magnetno) stikalo, ki v primeru, da je prehod odprt, preprečuje dvig celotnih vrat. Na ta način pred poškodbami zavarujemo celotna sekcijska garažna vrata, vključno z osebnim prehodom ter fasado objekta.Različne možnosti montaže sekcijskih garažnih vrat
Obstaja več različnih možnosti montaže sekcijskih garažnih vrat, prilagoditve opravimo glede na velikost odprtine in namembnost prostora.


Možnost Izbire različnih stikalStikalo na ključ - kombinacija stabilnega kovinskega ohišja in cilindričnega vložka ščiti stikalo pred zunanjimi vplivi. V paketu s stikalom prejmete tri ključe.

Kodno stikalo - brezžično kodno tipkalo je pritrjeno nadometno in omogoča odpiranje ter zapiranje vrat iz zunanje strani garaže.

Čitalec prstnih odtisov - omogoča preprosto in varno odklepanje. Prstni odtis je zaradi svoje edinstvenosti odlično sredstvo za identifikacijo.

Smart Home sistem - s pomočjo pametnih instalacij upravljamo pametno hišo in posledično tudi garažna vrata, razsvetljavo, senčila, ogrevanje, hlajenje in ostale funkcije.
Sekcijska garažna vrata, možnost Izbire različnih stikalOsnovne značilnosti sekcijskih garažnih vrat • Barva: na voljo brez doplačila: bela (RAL 9010), srebrna (RAL 9006), rjava (RAL 8014), antracit (RAL 7016). Za doplačilo: DB703, barvanje po RAL-u, imitacije lesa (zlati hrast, temni hrast, oreh, mahagoni). Notranja barva vrat je standardno bela RAL 9002, opcijsko proti doplačilu tudi barvana po RAL-U na specifično zahtevo kupca.
 • Motiv panela: Vmesna črta, gladek (motiv LG), Vmesna črta, woodgrain (motiv L), Gladek panel (motiv G), Mikroprofilirani (motiv V), Linijski, stucco (motiv S), Kasetni, woodgrain (motiv K), Techanusflex (motiv T)
 • Debelina panela: 42 mm ali 62 mm
 • Debelina jeklene pločevine: 0,60 – 0,70 mm, odvisno od različice (Premium, Excellence in Thermo)
 • Izolativnost: 62 mm lamele U do 0,61 W/m2 K; 42 mm lamele U do 0,91 W/m2 K; *Manjša kot je vrednost U, boljša je toplotna izolacija. Točne vrednosti so odvisne od velikosti in izvedbe vrat
 • Hitrost odpiranja: do 20 cm/sek, industrijska do 22 cm/sek
 • Uporaba: v stanovanjskih in poslovnih objektih
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Za več informacij o primerjavi različnih tipov sekcijskih garažnih vrat prenesite PDF.


Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE